Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Kivirinki" by Rahtari Rekkamies & K.K. Gas * eBook PDF Kindle ePub Free

Kivirinki

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Kivirinki
  • Author : Rahtari Rekkamies & K.K. Gas
  • Release Date : January 09, 2020
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 375 KB

Description

Tapio Lahti on kuljetusyrittÀjÀ toisessa sukupolvessa. HÀn on kasvanut kilpaillun alan ympÀröimÀnÀ ja tietÀÀ, ettei kuljetusalalla aina ihan kaikki mene lakien ja pykÀlien mukaan. Voittomarginaalit ovat pienet ja penni on kuitenkin revittÀvÀ tiestÀ. HÀnen KiviringissÀ ajava puoliperÀvaunukuljettajansa ei koskaan palaa lomalta töihin ja pian kuljetusyrittÀjÀlle selviÀÀ, ettÀ luottotyöntekijÀ on pÀÀssyt mittavan kuljetustonnihuijauksen jÀljille. Onko hÀnen kuljettajansa murhattu kivikasan vuoksi?



Kivirinki aloittaa uudentyyppisen Rahtari Rekkamies -rikoskirjasarjan. KuljetusyrittÀjÀ Tapio Lahti ei ole rikoksia selvittÀvÀ salapoliisi tai rikostutkija vaan tarkkaavainen ja varovainen ja laskelmoiva yrittÀjÀ, jolta myöskÀÀn kuljetusalan epÀkohdat eivÀt eivÀt jÀÀ huomaamatta. Tapio Lahti pyörittÀÀ kuljetusyritystÀÀn ja yrittÀÀ pysyÀ erossa kuljetusalan lieveilmiöistÀ ja luotsata yritystÀÀn lain kaidalla puolella. - Joskus on vain ummistettava silmÀnsÀ.

Rahtari Rekkamies -sarja on tÀysin fiktiivinen ja kaikki yhtymÀkohdat todellisuuden ovat sattumanvaraisia. Kirja puhuttelee monia. Maantieliikenne on tÀrkein kuljetusmuoto Suomessa ja työllistÀÀ yli 150 000 suomalaista. TavaraliikenteessÀ liikkuu pÀivittÀin noin miljoona tonnia tavaraa. Asiakkaissa, yrittÀjissÀ ja kuljettajissa löytyy moneksi.


Free PDF Books "Kivirinki" Online ePub Kindle